Interieur

houten wandpaneel Hongaarse punt
houten wandpaneel Hongaarse punt
houten wandpaneel Hongaarse punt
houten wandpaneel Hongaarse punt

Grote houten wandpanelen Hongaarse punt gemaakt. Deze bijzondere Hongaarse punt panelen dienen als decoratieve afwerking van binnen wanden en kunnen op maat worden gemaakt en geplaatst. De panelen zijn 250x250cm en de afmeting van de volle lengte Hongaarse punt is 170x20cm.

Voor meer informatie en prijzen stuur een mail; erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 0622941528.

houten wandbekleding
houten wandbekleding

Houten wandbekleding gemaakt bij het Greijdanus College Zwolle. Gebeitste en verouderde verticaal aan de wand gemaakt. In combinatie met houten tafels.


houtenwand bekleding visgraat wandbord meubelmaker timmerman zwolle  visgraatvloer houtenwand wandbord meubelmaker timmerman zwolle

Unieke houten wandbekleding in combinatie met visgraat parket en een houten wandbord gemaakt. Mooie aanvulling van uw interieur door van oude eiken vloerplanken een achterwand te maken. In combinatie met een mooie robuuste visgraat vloer 12x60cm krijgt de slaapkamer zo een warme uitstraling. Op deze houten wand heb ik ook nog een eiken wandbord van lxh 80x60cm geplaatst. Nachtkastjes zijn ook van eiken hout gemaakt en het bed met opberger weer van mdf.

Voor meer informatie en mogelijkheden is het mogelijk om contact op te nemen met Erwin. Dit kan door het contact formulier in te vullen of door gewoon even te bellen naar 06-22941528

________________________________________________________________

 

Mooie houten schuifdeur met eiken toplaag en railsysteem afgehangen.

________________________________________________________________

houten wand houten wand zwolle houten wand houten wand houten wand houten wand

Houten wand houten wand houten wand houten wand houten wand houten wand houten wand houten wand houten wand

________________________________________________________________

Veel mooie houten wandbekleding of lambrisering verkrijgbaar. De planken zijn 6mm dik en 195mm breed en verschillende lengtes. Deze houten planken zijn in kleur of naturel te verkrijgen. De prijs voor naturel planken 10,- euro per m2.

Mooie uniek robuuste houten wand gemaakt van fijnbezaagde vuren planken. De planken zijn blank, grijs en bruin. Leuke en originele achterwand met een warme uitstraling.

Indien vragen hierover graag een mail sturen naar erwin@robuustemeubels.nl

________________________________________________________________

eiken tafel meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel eiken houten tafel meubelmaker timmerman zwolle

Mooie grote eiken eetkamertafel gemaakt en afgewerkt in de zelfde kleur als de eiken visgraat vloer. Deze eiken eetkamertafel is voor dit project op maat gemaakt.

Voor vragen en bestellen; erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 06-22941528

________________________________________________________________

tv meubel van steigerhout meubelmaker timmerman zwolle tv meubel steigerplanken meubelmaker timmerman zwolle

Leuk tv meubel van robuuste en verouderde steigerplanken gemaakt. Dit tv meubel van steigerhout is voorzien van twee grote lade’s met handgrepen en een groot opbergvak. De afmetingen van dit tv meubel van steigerhout is lxdxh 140x40x48cm. Dit leuke robuuste meubelstuk kost 230,- euro. Andere afmetingen of bewerkingen zijn uiteraard in overleg ook leverbaar.

________________________________________________________________

eiken houten tafel opberg kist meubelmaker zwolle eiken houten tafel eiken kist meubelmaker zwolle

Robuuste eiken tafel (lxbxh 60x60x50cm) met vier kleine opbergkistjes of stoeltjes gemaakt en een grote eiken opbergkist met erg veel opbergruimte in de kist(lxbxh 80x60x40cm). Deze unieke houten kisten zijn transparant mat afgelakt.

Voor vragen en bestellen; erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 06-22941528

________________________________________________________________

steigerhout zwolle nachtkastje meubelmaker timmerman  steigerhout zwolle meubelmaker timmerman

Leuke witte nachtkastjes van steigerhout gemaakt voor op een kinderkamer. Voorzien van een eenvoudige lade die makkelijk voor kinderen op en dicht gaat. Afmetingen van deze steigerhouten nachtkastjes zijn bxhxd 40x50x40cm.

Voor vragen of bestellen; erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 06-22941528

________________________________________________________________

salontafel steigerhout timmerman meubelmaker zwollesalontafel steigerhout meubelmaker timmerman zwolle

Leuke salontafel van steigerhout, foto links is een donkere steigerhouten salontafel met versleten look, foto rechts is een grijze salontafel van steigerhout. Afmetingen van deze tafels zijn lxbxh 60x60x40cm en kosten 80,- euro. Andere maten en kleuren zijn in overleg mogelijk.

Voor vragen stuur een mail naar erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 06-22941528

__________________________________________________________

houten wijnrek pallet hout meubelmaker timmerman zwollehouten wijnrek pallet hout meubelmaker timmerman zwolle

Origineel wijnrek gemaakt van pallet hout. In dit houten wijnrek is het mogelijk om aan de zijkant 16 wijnflessen te plaatsen en in het midden kunnen ook wijnflessen worden geplaatst of zoals op de foto is te zien b.v boeken. De afmetingen van dit robuuste wijnrek zijn hxbxd 100x95x28cm. Leuke details en origineel om te hebben.De prijs van dit houten wijnrek is 50,- euro.

_____________________________________________________________________

steigerhouten salontafel wielen meubelmaker zwolle timmerman robuuste tafel salontafel steigerplanken meubelmaker zwolle wielen timmerman

Mooie grote salontafel op wielen gemaakt, lxbxh 80x80x30cm van witte steigerplanken. De prijs van deze leuke salontafel van witte steigerplanken is 120,- euro.

Voor meer informatie of een steigerhouten salontafel op maat stuur een mail naar erwin@robuustemeubels.nl of bel Erwin 06-22941528

_____________________________________________________________________

eiken wijnkast meubelmaker timmerman zwolleeiken wijnkast meubelmaker timmerman zwolle

Leuk eiken wijnkastje, afmetingen zijn lxbxd 40x40x30cm en er is plaats voor ongeveer 12 wijnflessen. De prijs van dit eiken wijnkastje is 50,- euro.

_____________________________________________________________________

houten wandbord meubelmaker timmerman zwollehouten wandbord meubelmaker timmerman zwolle

Wandbekleding van hout gemaakt. Het is momenteel hot om een wand van hout te bekleden. Dit kan uitstekend met mijn parket gemaakt in Zwolle. Door verschillende planken te gebruiken krijg je een zeer diverse wandbekleding van hout. Erg mooi en leuk om te doen. Ik sta daarom dan ook open nieuwe wanden te bekleden met mijn producten. Erg leuk om te doen en om te zien dus. Voor meer info over deze houten wandbekleding vraag ik u om contact met mij op te nemen.

___________________________________________________________________________

schoenenbankje meubelmaker timmerman zwolleschoenenbankje meubelmaker timmerman zwolle

Leuk houten schoenen bankje van onbehandelde oude eiken planken. De afmetingen van dit bankje zijn lxdxh 80x23x40cm. Deze robuust eiken planken zijn 2,5cm dik en vrij van splinters. De prijs van dit bankje is 50,- euro, verzenden is ook mogelijk kk. Bekijk voor meer leuke ideeën ook mijn andere advertenties

_______________________________________________________________

steigerhouten salontafel meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel steigerhouten salontafel meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel

Leuke steigerhouten salontafeltjes grijs of wit. De afmetingen van deze tafeltjes zijn lxbxh 60x60x40cm. De prijs van deze steigerhouten salontafels zijn 80,- euro per stuk of 2 voor 150,- euro. In overleg zijn ook andere afmetingen mogelijk.

_______________________________________________________________

Zelf een eiken tafel maken.
Maak zelf uw eigen eiken houten tafel en bestel het all in pakket voor 699,- euro. Pakket bestaat uit; -eiken blad1220x2200x50mm  -poten120x120x780mm -olie of lak in de gewenste kleur-bevestigingsmateriaal. In overleg kan ik ook andere maten en materiaal leveren.

meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafelmeubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel

meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel meubelmaker timmerman zwolle robuuste tafel

Wijnrekje gemaakt van sloophout. Leuk en creatief.

meubelmaker timmerman zwollemeubelmaker timmerman zwolle

houten wandbekleding meubelmaker timmerman zwollehouten wandbekleding meubelmaker timmerman zwollehouten wandbekleding meubelmaker timmerman zwollehouten wandbekleding meubelmaker timmerman zwolle

Houten tegeltjes aan de wand geplakt omdat ik last had van zwarte strepen op de muur in de hoek van de keuken. Dit kwam door het open en dicht doen van de pedaalemmer die hier staat. Dit is een leuke oplossing en hiermee zou je nog veel meer lambriseringen kunnen maken.

DSC01568

Dit is een tafel gemaakt van sloophout. Deze tafels maak ik zelf en kunnen dus op maat worden gemaakt. Erg leuk en zo heb je altijd een unieke tafel.

houten hockers meubelmaker timmerman zwollehouten hocker meubelmaker timmerman zwolle

De hocker links is gemaakt van sloophout, de sidetable rechts is gemaakt van eiken en heeft een zeer robuust uiterlijk door de witte en grijze vlakken.

email

Reacties zijn gesloten.