Over RobuusteMeubels.nl

 

timmerman meubelmaker zwolle

Wie; Erwin Kersing

Wat; RobuusteMeubels maken

Waar; Zwolle, Ceintuurbaan

RobuusteMeubels is een project van Erwin Kersing.

Erwin is timmerman en maakt tevens mooie en vooral rubuuste meubels aan de Ceintuurbaan 10 in Zwolle. Hier staan ook de nodige robuuste meubels in mijn werkplaats om te laten zien welke meubels ik maak.

Als u een timmerklus heeft of mooie meubels op maat wil laten maken dan is het zeker de moeite waard om contact met Erwin op te nemen. Mocht u een keer langs willen komen dan is het verstandig om een afspraak te maken. Dit kan door mij te bellen op telefoonnummer 0622941528. Of een mail sturen, dat kan naar erwin@robuustemeubels.nl

Tevens is het mogelijk om meubelstukken te verzenden. Voor het versturen van (op maat) gemaakte producten verstuur ik altijd een foto van het product, als u hier mee akkoord gaat volgt de afhandeling.

Betalen bij levering!!

 

houten wandbord wandhouten kisten

steigerhouten meubels zwollerobuuste meubels

20131108_150933[1]DSC0162820131023_191836[1]DSC01382houten kistenhouten kist wielen zwolle

steigerhout zwolleoverkapping zwolle steigerhout

steigerhouten hoekbankhouten wandbordhouten wandbord

 

Passie voor hout.

Via RobuusteMeubels.nl wil ik mensen bereiken die op zoek zijn naar unieke meubelstukken.  Gelukkig zijn dit meestal liefhebbers van een stukje vakwerk en mensen die veel waarde hechten aan kwaliteit. Ook is het contact met de klant van groot belang om zo de wensen van de klant zo goed mogelijk te vertalen in de meubelstukken.

Het maken van eigenzinnige unieke robuuste meubels is een bijzonder leuke bezigheid. Meubels voor mensen die iets anders willen dan de massa, creativiteit en vakmanschap kunnen waarderen.

Voor het maken van de meubels gebruik ik voornamelijk eiken. Dit is zeer mooie en harde houtsoort die prachtig te bewerken is en dan moet men denken aan verouderen, roken, oliën of lakken.

Verouderen houdt in dat de nieuwe plank wordt bewerkt en een ouder en een doorleefd uiterlijk krijgt. Doormiddel van roken kan men de eiken plank een donker uiterlijk geven. Dit wordt gedaan met behulp van ammoniak die een chemische reactie aangaat met het in het hout aanwezige looizuur.  Er zijn verschillende soorten olie en lak beschikbaar en de mogelijkheden haast eindeloos om uit te komen op de gewenste kleur..

Ook maak ik gebruik van o.a sloophout, steigerplanken en mdf. Verder is er natuurlijk de mogelijkheid om meubels op maat te maken en om samen met de klant te beslissen wel materiaal ik ga gebruiken. Dit kan een kans zijn om van uw eigen sloophout een leuk meubelstuk te laten maken. En zo kunnen we ondertussen werken aan co2 arme meubels en is dit dus uiterst milieuvriendelijk.

Mocht u interesse hebben in één van mijn producten of uw wensen en mogelijkheden willen bespreken dan kunt u gerust een keer langs komen of contact met mij op nemen. Ik lever overigens ook aan zakelijke klanten.

Mocht u onverwachts een defect aan het meubelstuk ontdekken tijdens de levering dan geef ik u de garantie om in overeenstemmend goedkeuren een vervangend meubelstuk te maken.

Met vriendelijke groet,

Erwin.

RobuusteMeubels is onderdeel van Kersing Erkerbouw Zwolle K.vK  58431497

 

 

email

Reacties zijn gesloten.